Pánové nemáte tu někdo praktickou zkušenost se svařovacím stolem ? hodilo by se mi pár rad z praxe. :-) Díky
https://www.trick-tools.com/common/image ... use-16.jpg
Zámečník - využití svařovacího stolu
-
Autor tématu - hvězdička
- Auto: W201 a W208 ex W124
- Věk: 26
-
- hvězda
Re: Zámečník - využití svařovacího stolu
Moje zkusenost- cim vys mas stul o to vys je vyrobek. Metr stul 2 m vyrobek takze pak otacis neco co konci ve 3 metrech. Zalezi tedy nejvic na tom co vyrabis takhle obecne je to informace na nic.
-
Autor tématu - hvězdička
Výšku stolu si budu řešit sám, s tím není problém. Jde mi o to jaké příslušenství vzít společně se stolem, je to drahý jako pes, taky bych nerad, aby se mi to posléze válelo doma nevyužité.
-
- legenda hvězd
- Auto: PKW und LKW
Na první pohled to vypadá jako stolní fotbal, jen ti hráči jsou všichni žluto černí 009
-
Autor tématu - hvězdička
Já chci i červené mužstvo https://www.naradionline.cz/upinaci-pak ... 0-17h.html ;)
Svěrky tak nějak nejsou problém. Jde mi hlavně o to kolik a jaký koupit úhelníky a příložníky :)
Svěrky tak nějak nejsou problém. Jde mi hlavně o to kolik a jaký koupit úhelníky a příložníky :)
-
- hvězdička
- Auto: E220cdi W 211
- Věk: 73
Zrovna nedávno jsem tento stůl viděl v jedné dílně.A chlapi tam měli ty svěrky pořešený ze svěrek které koupíš za pár korun třeba v Lidlu nejsou tedy rychloupínací ale fungovali perfektně je třeba si nechat někde u soustružníka vytočit ty přechodové špunty do děr stolu a na ně navařit polovinu svěrky,cenově je to skoro zadarmo.
-
- hvězda
- Auto: Mercedes Benz W124, WVPOLO,Tozota, FelíciaLX
- Věk: 60
- Kontaktovat uživatele:
:D *thumbs up* Taky dobré. ]:->sněhulák píše:Na první pohled to vypadá jako stolní fotbal, jen ti hráči jsou všichni žluto černí 009
-
- vycházející hvězda
- Auto: MB W115 a mnoho dalších starých strojů
Přesně tak, to příslušenství by mělo jít poměrně snadno vyrobit, nebo přizpůsobit z levného víceúčelového nářadí.Sladan píše:Zrovna nedávno jsem tento stůl viděl v jedné dílně.A chlapi tam měli ty svěrky pořešený ze svěrek které koupíš za pár korun třeba v Lidlu nejsou tedy rychloupínací ale fungovali perfektně je třeba si nechat někde u soustružníka vytočit ty přechodové špunty do děr stolu a na ně navařit polovinu svěrky,cenově je to skoro zadarmo.