Caute, mam otazku, kupil som si zvukovku Asus Strix Soar ale mam ju zapojenu hned vedla grafickej karty ktora mi sposobuje rusenie a velky sum
vo windowse ani tak nie, ked pocuvam hudbu alebo pozeram filmy, sum je trochu pocut ale nic hrozne ale ked zapnem hru tak grafika zacne pracovat na plno co sposobuje rusenie zvukovky a sum je velmi velky, pritom zvukovka by mala mat kvalitnejsie tienenie nie? vy ked mate zapojenu zvukovku vedla grafiky, nemate nanej ziadny sum?
mal niekto rovnaky problem?
Zvukova karta - velky sum
Re: Zvukova karta - velky sum
Nie nikdy som nic take nemal .. nemozes skusit dat tu zvukovku dalej od grafiky ?
mozem to vyskusat
teraz mam zvukovku zapojenu v slote 1
v 2 mam grafiku,
3 je zakryty s chladicom grafiky
4 je prazdna ale ked donej dam zvukovku, tak si zakryjem ventilatory na grafike
mozem zvukovku skusit zapojit do posledneho slotu, malo by to fungovat i ked je ten slot "dlhy"
teraz mam zvukovku zapojenu v slote 1
v 2 mam grafiku,
3 je zakryty s chladicom grafiky
4 je prazdna ale ked donej dam zvukovku, tak si zakryjem ventilatory na grafike
mozem zvukovku skusit zapojit do posledneho slotu, malo by to fungovat i ked je ten slot "dlhy"
Šumí to i když zapojíš sluchátka přímo ze zvukovky? Nebo je to jenom při zapojení z bedýnek?
Zkus fyzicky odpojit všechny konektory ze zvukovky (bedýnky, mikrofon, linkový vstup) a udělej si test jenom se sluchátky. Pokud šum zmizí, tak to není VF rušení z grafické karty, ale zemní smyčka.. Což se mi zdá mnohem pravděpodobnější.
Michal
Zkus fyzicky odpojit všechny konektory ze zvukovky (bedýnky, mikrofon, linkový vstup) a udělej si test jenom se sluchátky. Pokud šum zmizí, tak to není VF rušení z grafické karty, ale zemní smyčka.. Což se mi zdá mnohem pravděpodobnější.
Michal
vo zvukovke som mal zapojene iba sluchatka a sumi to, na bednach nemam vystup
rusenie bude sposobene grafikou lebo ked som ju odpojil a monitor pripojil na integrovanu grafiku tak uz to nesumelo
otazka teda ostava preco je na zvukovke, ktora je tienena tak velky sum? to si teraz nemozem zapojit do kompu zvukovku, lebo mi ju bude rusit graficka karta? to je pekny shit...
ak by som bol nuteny kupit externu zvukovku, pocom by ste mi odporucali pozerat? nieco kokolo ceny 80€ (2200Kč), tolko stala moja "sumiaca" zvukovka
nieco do coho pripojim sluchadla aj repraky 2.0
rusenie bude sposobene grafikou lebo ked som ju odpojil a monitor pripojil na integrovanu grafiku tak uz to nesumelo
otazka teda ostava preco je na zvukovke, ktora je tienena tak velky sum? to si teraz nemozem zapojit do kompu zvukovku, lebo mi ju bude rusit graficka karta? to je pekny shit...
ak by som bol nuteny kupit externu zvukovku, pocom by ste mi odporucali pozerat? nieco kokolo ceny 80€ (2200Kč), tolko stala moja "sumiaca" zvukovka
nieco do coho pripojim sluchadla aj repraky 2.0
Nekupuj hned novu zvukovku .. s tou mozes mat kludne podobne problemy
skus ten slot 7 .. to nevadi ze je dlhy ..
skus ten slot 7 .. to nevadi ze je dlhy ..
skusal som zapojit zvukovku do posledneho slotu co najdalej od grafiky ako si mi kazal ale je to to iste, mozno trosicku sa znizil sum ale zaujimave je ze sum pocujem uz iba v lavom kanali, v pravom nausniku nieje nic pocut, vo zvukovke mam zapojene iba sluchatka nic viac, zvukovka je teraz zapojena blizko zdroja, moze zdroj sposobovat jej rusenie? zdroj mam tento, nieje to ziadny smejd za 5 korun https://www.enermax.com/home.php?fn=eng/ ... =58&no=186
no tak to asi nebude slotom .. to rusenie ide asi po zbernici .. to moze byt navrhom dosky alebo hocicim inym .. zdrojom ne ..